• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33

Perfecțiunea nu cunoaște compromis la Oral Design!

La cabinetul stomatologic Oral Design avem cei mai buni dentiști din Cluj, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, supra-specializați în toate ramurile stomatologiei, care se vor asigura că experiența ta în cadrul clinicii atinge cel mai înalt standard al calității. Cei 23 de dentiști Oral Design Cinic formează o echipă ce poate oferi o rezolvare complexă a problemelor dentare, încă de la prima vizită în clinica stomatologică Cluj. Dezvoltarea unui sistem multidisciplinar integrat în care pacienții beneficiază de tratamente stomatologice eficiente și rapide, cu ajutorul celor mai moderne echipamente medicale ne-a plasat în poziția de lider recunoscut în preferințele clujenilor când vine vorba de servicii și urgențe stomatologice Cluj.
Programează-te acum!

Solicită o programare!

Unul dintre colegii noștri te vor contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea!


Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic
Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Restaurare estetică dentară

Introducerea zirconiului în stomatologie a adus o nouă abordare în modul de tratament, deoarece este un material biocompatibil, inert și alb care, combinat cu tehnologia CAD/CAM, a oferit fiecărui tehnician posibilitatea de a realiza restaurări estetice

Opțiunea de a îmbrăca dinții folosind coroane dentare este cea mai rapidă și simplă pentru că prin prepararea dintilor se creează spațiul necesar realizării viitoarelor restaurări.

Avansarea tehnologiilor stomatologice și așteptările estetice tot mai mari ale pacienților au condus la creșterea interesului pentru fațetele din porțelan.

Una din situațiile în care pacientul poate ajunge la realizarea unei restaurări bimaxilare este și cea a pacientului nostru: persoană în jurul vârstei de 50 de ani, care expune numeroase tratamente cu coloratii intense, cu uzură neuniformă a dinților din cele 2 hemiarcade, dreapta și stânga.

Programează-te chiar azi la o consultație!