• Stomatologie Cluj Napoca
 • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33
Dinti ficsi in 24 ore Oral Design Clinic 2

Cu peste 20 de ani de excelență în tratamentele cu implant dentar, echipa multidisciplinară de specialiști acreditați internațional Oral Design Clinic revoluționează piața din România cu tratamente de restaurare dentară completă All-on-4/6. 

Nu ai nimic de pierdut! Menționând codul ZÂMBETNOU5 la programarea telefonică sau în clinică, beneficiezi de CONSULTAȚIE GRATUITĂ pentru serviciul All-on-4/6.

Noi îți vom face un plan de tratament personalizat, cu toate etapele și costurile la vedere, iar dacă te decizi să continuăm procesul de restaurare dentară, beneficiezi de 5% REDUCERE la întreg planul de tratament, inclusiv la partea de investigații clinice și imagistică.

Ce reprezintă conceptul All-on-4 / All-on-6?

Implanturile all-on-4/6 cunoscute sub denumirea de dinți ficși în 24 de ore îngăduie pacientul să se bucure de o dantură nouă și completă într-o singură zi. Implantul dentar fast and fixed permite folosirea a 4 implanturi la mandibulă și 6 la maxilar, față de soluțiile clasice, unde erau necesare între 8 și 10 implanturi pe fiecare arcadă. În mai puțin de o zi, pacientul primește dinți ficși perfect funcționali, cu care poți mânca, vorbi, zâmbi fără niciun disconfort.

All-on-4/6 sunt acele lucrări protetice care se fixează prin înșurubare pe implanturile dentare inserate în cavitatea bucală a pacientului. Te poți întoarce acasă cu o lucrare protetica provizorie fixă, care iți reface estetica și funcția pierdută.

Tehnologia digitală performantă de care dispune clinica stomatologică Oral Design, echipa interdisciplinară de specialiști certificați internațional și implementarea unor protocoale la cele mai înalte standarde de calitate ne recomandă ca fiind locul potrivit pentru acest tip de tratament.

Implant dentar all on 4 all on 6 dinti ficsi in 24 ore Cabinet Stomatologic Cluj Napoca Oral Design Clinic

Când se recomandă procedura?

 • edentația totală (absența tuturor dinților);
 • în cazul în care ai pierdut marea majoritate a dinților;
 • în cazul în care se vor pierde dinții datorită complicațiilor cariilor dentare;
 • pacienților purtători de proteze totale mobilizabile;
 • pacienților care suferă de boala parodontală și ai căror dinți nu pot fi recuperați prin terapie parodontală;
 • în cazul în care pur și simplu îți dorești implant și lucrare fixă imediată.

Implantul dentar rapid este cea mai bună pentru pacienții cu pierderi sau carii semnificative ale dinților și pentru persoanele a căror pierdere osoasă în zona maxilarului le împiedică să obțină implanturi dentare orientate convențional (vertical). Adesea, pierderea dinților este însoțită de pierderea osului maxilar, ceea ce pune problema reconstrucției osului maxilar care necesită grefarea osoasă. Implanturile All-on-4/6 profită de osul dens care rămâne în partea din față a maxilarelor și prin plasarea celor două implanturi posterioare în unghi pentru a evita cavitățile sinusurilor din maxilarul superior și canalul nervos din maxilarul inferior.

Când nu se recomandă implantul dentar rapid?

Nu există un așa numit candidat ideal pentru implant dentar All-on-4/6, însă sunt câteva cazuri absolute în care nu se recomandă un astfel de tratament:

 • pacienților care au starea de sănătate alterată și la care condiția medicală nu permite inserarea implanturilor;
 • pacienților care nu au suport osos suficient (atrofii severe) și la care ar trebui să se facă regenerare osoasă – în acest caz, inserarea implanturilor se va face ulterior.

Tehnologii de ultimă generație folosite în clinica Oral Design pentru implanturi rapide

Oral Design Clinic aduce pe piața din România o procedură revoluționară din multe puncte de vedere.

Transferul poziției implantare se face prin folosirea unui scanner extraoral special dedicat doar pentru această procedură, scaner care elimină orice greșeală de transfer către laborator și tehnologia CAD/CAM. Scanerul Imetric ICAM 4D folosește un set de dispozitive de scanare speciale, iar înregistrarea poziției implantare se realizează prin capturarea a câteva poze extraorale.

Un alt avantaj major al acestei proceduri este confortul scanării, deoarece nu mai este nevoie sa se introducă intraoral camera scanerului.

Implant dentar all on 4 all on 6 dinti ficsi in 24 ore Cabinet Stomatologic Cluj Napoca Oral Design Clinic

Avantajele implantului rapid All-on-4/6

Unul dintre cele mai imediate beneficii ale implanturilor dentare All-on-4/6 este că nu trebuie să treci prin mai multe intervenții chirurgicale diferite pentru a obține un set complet de dinți ficși. Implanturile dentare All-on-4/6 îți oferă un zâmbet armonios și o structură facială mai tânără într-o singură zi.

Aceste implanturi dentare reprezintă, de asemenea, o opțiune mai bună decât protezele dentare, deoarece îți oferă încrederea de a mușca lucruri fără să îți faceți griji că protezele tale dentare vor aluneca.

 • Zâmbet perfect și reluarea vieții sociale în mai puțin de 24 ore;
 • Planificarea sigură și eficientă a procedurii;
 • Restaurare fixă care nu trebuie detașată;
 • Durata scurtă a tratamentului;
 • Eliminarea intervenției de sinus-lift (când se poate);
 • Confort și rapiditate;
  Procedură minim invazivă.

Riscurile implantului rapid All-on-4/6

În medie, mai puțin de 0,5% dintre implanturile dentare All-on-4/6 nu reușesc să se osteointegreze. Acest risc este considerat ca fiind un risc foarte scăzut. Ca orice altă procedură medicală, există riscuri asociate cu implanturile dentare All-on-4/6.

Deși implantul dentar rapid este sigur pentru marea majoritate a oamenilor (acesta este unul dintre beneficiile speciale ale tratamentului), unii oameni prezintă un risc mai mare pentru implanturi dentare. Lucruri precum osteoporoza, terapie cu radiații sau un sistem imunitar compromis, ar putea face diferența. Restaurările dentare inadecvate și bolile dentare preexistente pot avea un impact asupra ratei de succes a procedurii All-on-4/6. De aceea, este esențial să alegeți Oral Design Clinic, o echipa care lucrează interdisciplinar și care are experiența pe implanturi rapide, dar și pe procesele digitale.

Beneficiile implanturilor rapide le depășesc pe cele ale altor soluții stomatologice, iar la Oral Design Clinic tratamentul cu implanturi dentare All-on-4/6 este la standardul maxim de calitate în stomatologia modernă.

Cum se efectuează un implant dentar rapid la Oral Design Clinic?

 1. Consultație inițială: cuprinde examinarea pacientului, radiografie digitală (CBCT), scanare intraorală, poze și pregătirea unui plan de tratament individual fiecărui pacient.
 2. Inserarea implanturilor: Protocolul All-on-4/6 este ca cel puțin patru implanturi să fie plasate într-un maxilar. Implanturile din spate sunt de obicei înclinate la aproximativ 30 de grade față de planul ocluzal. Implantul este plasat în fața sinusului maxilar superior (maxila), și în fața nervului mentonier în maxilarul inferior (mandibula). Platforma implantului iese în cavitatea bucală aproximativ în poziția premolarului 2. Acest lucru va permite poziționarea unui dinte (molar), rezultând o lucrare protetică (punte) formată din doisprezece dinți. De menționat că fiecare pacient este diferit și experiența fiecăruia este diferită dar, de regula, lipsită de durere, disconfort și ce este cel mai important pacientul poate avea dinți ficși în mai puțin de 24 ore.
 3. Osteointegrarea: reprezintă procesul prin care în jurul implantului dentar se formează țesut osos, având ca rezultat creșterea stabilității și integrarea în organism a acestuia. În funcție de cazul clinic și poziția implantului, osteointegrarea poate dura între 3 și 6 luni. În primele săptămâni de la inserarea implanturilor veți avea o alimentație mai ușoară pentru a evita lezarea țesuturilor.
 4. Fixarea bonțurilor: fixarea bonțurilor se face în momentul implantării.
 5. Scanarea digitala a poziției implanturilor: scanarea digitală a poziției implanturilor sau transferul poziției implantare din cavitatea bucală în laboratorul de tehnică dentară unde se realizează lucrarea dentară, se făcea până nu demult prin proceduri analogice de amprentare. La Oral Design Clinic folosim scanerul intraoral. Fiecare procedură are anumite erori de transfer iar deoarece implantul este fix în os și nu prezinta nici un fel de mobilitate, erorile reprezintă o problema majoră pentru reușita cazului.
 6. Realizarea lucrărilor definitive (restaurărilor): Încărcarea imediată a implanturilor se va realiza în mai puțin de 24 ore după etapa chirurgicală în cazul în care nu este nevoie de adiție osoasă, sinus lift sau alte proceduri care necesită intervenții suplimentare sau vindecări de durată a osului.
 7. Durată tratament: Restaurarea provizorie fixă va fi înșurubată pe implanturi în aproximativ 24 de ore
 8. Lucrarea definitivă se va executa după osteointegrarea în os a implanturilor (4-6 luni).
 9. Verificări periodice: Este recomandat de a vizita periodic medicul stomatolog pentru efectuarea igienizărilor, a controalelor periodice și a investigațiilor radiologice.

Sunteți interesat să aflați mai multe despre implanturile dentare All-on-4/6 sau pur și simplu aveți o altă întrebare despre îngrijirea dentară? Programează-te chiar azi la o consultație!

Pachete implantologie ALL-ON-4 / 6

Pachet standard

Dinti ficsi pe 4 implanturi
in 24 de ore

3300 euro

 • Consultatie de specialitate, planning digital si documentatie foto
 • Computer tomograf / CBCT
 • Implanturi dentare si componente protetice
 • Aditie osoasa, PRF
 • Test ISQ pentru stabilitatea implanturilor
 • Lucrare provizorie fixa PMMA
Vreau o consultatie

Solicită o programare!

Unul dintre colegii noștri te vor contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea!


Pachet premium

Dinti ficsi pe 4 implanturi
in 24 de ore

4400 euro

 • Consultatie de specialitate, planning digital si documentatie foto
 • Computer tomograf / CBCT
 • Implanturi dentare Straumann si componente protetice
 • Aditie osoasa, PRF
 • Test ISQ pentru stabilitatea implanturilor
 • Lucrare provizorie fixa PMMA
Vreau o consultatie

Solicită o programare!

Unul dintre colegii noștri te vor contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea!


Pachet standard

Dinti ficsi pe 6 implanturi
in 24 de ore

4300 euro

 • Consultatie de specialitate, planning digital si documentatie foto
 • Computer tomograf / CBCT
 • Implanturi dentare si componente protetice
 • Aditie osoasa, PRF
 • Test ISQ pentru stabilitatea implanturilor
 • Lucrare provizorie fixa PMMA
Vreau o consultatie

Solicită o programare!

Unul dintre colegii noștri te vor contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea!


Pachet premium

Dinti ficsi pe 6 implanturi
in 24 de ore

5000 euro

 • Consultatie de specialitate, planning digital si documentatie foto
 • Computer tomograf / CBCT
 • Implanturi dentare Straumann si componente protetice
 • Aditie osoasa, PRF
 • Test ISQ pentru stabilitatea implanturilor
 • Lucrare provizorie fixa PMMA
Vreau o consultatie

Solicită o programare!

Unul dintre colegii noștri te vor contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea!


ngrijirea din ilor ncepe devreme

Joacați un rol activ în prevenirea problemelor dentare, economisiți timp și bani descoperind simplii pași de îngrijire orală.

tratament stomatologic cosmetic

Fără nicio urmă de îndoială, credem ferm că un zâmbet strălucitor are puterea de a schimba lumea. În calitate de experți în cosmetica dentară, suntem aici pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul cu precizia unui sculptor, creând perfecțiune din imperfecțiune. Ne ocupăm de totul, de la fațete dentare de porțelan la albirea profesională a dinților, fiecare procedură …

Programează-te chiar azi la o consultație!