• Stomatologie Cluj Napoca
 • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33
Home/Oral Design Clinic & Lab
Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Oral Design Clinic & Lab  este un concept modern din Cluj Napoca care asigură servicii stomatologice personalizate și cosmetică dentară de cea mai înaltă calitate. Viziunea a luat naștere în urma parteneriatului strategic cu laboratorul dentar ARTCHRYS, brand bine cunoscut atât la nivel național cât și internațional, care funcționează în domeniul tehnicii dentare de peste 20 de ani. 

Estetica este un element foarte important pentru decizia noastră, însă sănătatea danturii pacienților este cea mai importantă. Astfel, misiunea Oral Design Clinic este de a veni în sprijinul pacienților, de a avea grijă de sănătatea lor dentară și de a crea cele mai frumoase zâmbeteClinica dentară își desfășoară activitatea medicală într-o clădire ultramodernă pe 3 nivele, dotată cu cele mai inovative tehnologii din domeniu stomatologiei și tehnicii dentare, oferind servicii stomatologice integrate. Procedurile stomatologice și estetice trebuie realizate într-un context de siguranță: este obiectivul nostru continuu să studiem și să adoptăm cele mai noi și eficiente tehnici din domeniu, dar și cele mai blânde și nedureroase, astfel încât să oferim pacienților nu numai un zâmbet perfect, ci și o experiență plăcută.

Știm cu toții cât de prețios este timpul pacienților, dar și cât de importantă este calitatea. De aceea, la Oral Design Clinic am investit în tehnologie încă de la început și continuăm să investim atât în dezvoltarea echipei, dar și în echipamente și aparatură de ultimă generație. Clinica Oral Design este compusă din 6 săli de tratament, cabinet de radiologie digitală, sterilizare, studio foto, laborator dentar, avand în dotare următoarele tehnologii:

Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic
 • Scaner intraoral 3Shape;
 • Scaner extraoral iCAM 4D Imetric;
 • Centru de Radiologie digitală – CBCT și retroalveolar;
 • Camera intraorală DURR Dental pentru detectarea cariilor;
 • Sistem Frezare CAD/CAM imes-icore;
 • Soft ExoCAD pentru design digital al restaurarilor dentare;
 • Soft Exoplan de ghidare digitală pentru implanturi;
 • Ghid chirurgical digital;
 • Microscop operator Global;
 • Centrifugă PRF;
 • Periotes (testare stabilitate implant);
 • Implant Center 2 Acteon;
 • Vakuclav 24B, Melatherm, Multisteril, Melaseal;
 • DAC Universal și scaner dentar;
 • Unituri dentare Sirona cu sisteme automate de curățare și dezinfectare a circuitelor interne;
 • Sistem centralizat de filtrare și purificare a aerului.

Iată de ce tratamente puteți beneficia în cadrul
clinicii Oral Design din Cluj Napoca

Perfecțiunea nu cunoaște compromis, iar la Oral Design Clinic avem medici specialiști cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, supra-specializați în toate ramurile stomatologiei, care se vor asigura că vizitele medicale în cadrul clinicii vor atinge cel mai înalt standard al calității. Cei 23 de membri Oral Design Clinic formează o echipă ce poate oferi o rezolvare complexă a problemelor dentare, încă de la prima consultație. Dezvoltarea unui sistem multidisciplinar integrat în care pacienții beneficiază de tratamente eficiente și rapide, cu ajutorul tehnologiei avansate ne-a consolidat ca o alegere de încredere în rândul clujenilor când vine vorba de servicii stomatologice.

Implantologie

Fie că pierdem unul sau chiar toți dinții, implanturile și tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. La Oral Design Clinic creăm un zâmbet definitiv, fără a resimți nici o durere!

Endodonție la microscop

Cu o experiență vastă în endodonție la microscop și tehnologie de ultimă generație, la Oral Design Clinic reușim să salvăm dinții afectați, indiferent de gravitatea cazului clinic.

Fațete dentare

Laboratorul Oral Design se distinge în România prin capacitatea sa de a crea fațete integral ceramice cu o precizie remarcabilă, de doar 0.1 mm, personalizate pentru a oferi fiecărui pacient zâmbetul de Hollywood visat.

Estetica și albirea dinților

Avem numeroase soluții pentru un zâmbet perfect: de la tratamente minim sau chiar non-invazive până la albirea profesională cu Opalescence Boost sau PHILIPS ZOOM.

Chirurgie

Specialiștii Oral Design Clinic în chirurgie dentară și maxilo facială pot rezolva chiar și cele mai complexe cazuri, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri.

Stomatologie non-invazivă

Ești interesat de fațete dentare dar te gândești că nu vrei să-ți strici dinții? Medicii stomatologi Oral Design Clinic te vor ajuta să obții un zâmbet perfect și sănătos.

Protetică Dentară

Zâmbește fără rețineri cu o coroană dentară realizată din materiale premium prin tehnologii moderne digitale, ce oferă danturii tale un aspect plăcut și natural.

Dinți ficși în 24 ore

Dantură nouă, complet funcțională și zâmbet perfect într-o singură zi cu ajutorul implantului dentar rapid All-on-4/6. Află mai multe despre această procedură acum!

Tratarea cariilor - Odontologie

Acordă importanță controalelor periodice la medicul stomatolog, pentru a preveni apariția cariilor sau a le surprinde într-un stadiu cât mai incipient.

Parodontologie

Respirație urât mirositoare, sângerări gingivale, dinți care se mișcă sau gingii care s-au retras? Sunt doar câteva din semnele unei boli parodontale.

Aparat dentar & Clear Aligners

Chiar dacă nu te-ai născut cu un zâmbet perfect, cu ajutorul ortodonției moderne poți obține o dantură frumoasă și sănătoasă, indiferent de vârstă!

Stomatologie Digitală

Laboratorul Oral Design Clinic a fost primul din România care a folosit tehnologia CAD/CAM, astfel medicii specialiști din clinica noastră excelează în cunoștințe și experiență.

Igienă orală – Profilaxie

Recomandăm realizarea profilaxiei dentare cel puțin o dată la 6 luni. Astfel, te asiguri că îți menții sănătos nu doar zâmbetul, ci și întregul organism.

Radiologie

La Oral Design Clinic folosim aparate de ultimă generație pentru efectuarea investigațiilor radiologice având toate aparatele necesare chiar în cadrul clinicii.

Cunoaște echipa

Perfecțiunea nu cunoaște compromis, iar la Oral Design Clinic avem medici specialiști cu peste 20 de ani de experiență în domeniu specializați în toate ramurile stomatologiei.

Cabinet Stomatologic digital Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

O lecție de viață cu Cristian Petri, fondatorul Oral Design Clinic

„În urmă cu 20 ani am dezvoltat și implementat un nou concept în ceea ce privește laboratorul de tehnică dentară din România, inspirându-mă din experiențele avute în laboratoare din Elveția, Germania, USA și adaptate nevoilor pacienților și colaboratorilor. Factorii principali după care m-am ghidat au fost: calitate, precizie, tehnologie, dezvoltare personală și profesională continuă. Aceste valori le-am transmis mai departe oamenilor din jurul meu, reușind astfel să lucrez în prezent cu cea mai competentă echipă de profesioniști din România.

Am visat dintotdeauna să trăiesc visul American, să locuiesc în Germania sau în Elveția, să văd cum este viața tehnicienilor dentari de acolo, să înțeleg ce îi determină și care e motivația lor pentru a oferi servicii atât de calitative și precise. Viața mi-a oferit aceste șanse și din experiențele avute am învățat enorm. Întorcându-mă acasă în Cluj-Napoca, am încercat sa schimb mentalitatea și serviciile oferite pe plan stomatologic, lăsându-mă ghidat de ceea ce am învățat în străinătate.

În anul 2002, mai exact de ziua Sf. Mihail și Gavril, ajutat de familie, am deschis laboratorul dentar Artchrys în componența căruia erau două persoane, care și astăzi sunt stâlpii acestei clinici: eu (Cristian Petri) și Ana Semerean.

Când am deschis laboratorul dentar, am încercat să aduc tot ceea ce este nou și calitativ în materie de tehnologie, protocoale și materiale. Am reușit cu eforturi mari să creăm ceva diferit și astfel am fost:

 • primul laborator din România care a făcut tranziția de la analogic la digital în anul 2007 prin achiziția primului sistem CAD/CAM apărut pe piața, sistem construit de firma IMES-Wieland;
 • primul laborator din Transilvania care a realizat lucrări din ceramică presată.

Am abordat noi strategii de dezvoltare prin colaborări cu clinici și laboratoare din Germania, Italia, Franța. Investiția continuă în achiziția de tehnologie de ultimă generație și cursuri de dezvoltare profesională pentru oamenii din echipa, au dus la o dezvoltare armonioasă a laboratorului. În 2018, am fost primit ca membru în prestigiosului grup Oral Design care a fost înființat în Zurich/ Elveția în urmă cu peste 40 de ani către ZTM Willi Geller, din care astăzi fac parte 125 de tehnicieni și medici din întreaga lume. Astfel, în anul 2019, împreună cu Dr. Ana Petri am deschis prima clinică acreditată Oral Design din România, care a ajuns să fie alegerea #1 a clujenilor când vine vorba de tratamente stomatologice generale și de cosmetică dentară.”

Dacă eşti în căutarea unei echipe stomatologice care să-ți asigure servicii stomatologice și de estetică dentară de calitate superioară şi care să fie alături de tine cu cele mai performante planuri de tratament pentru obţinerea zâmbetului la care visezi, Oral Design Clinic este alegerea perfectă!

Programează-te chiar azi la o consultație!