• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33
Home/De ce să ne alegi?
Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Poate fi dificil să alegi clinica dentară potrivită în condițiile în care există o mulțime de opțiuni în Cluj Napoca, însă important este să cauți un cabinet profesional în cadrul căruia să poți beneficia de toate serviciile stomatologice necesare din planul de tratament, cu numeroase recomandări și un personal medical competent, bine pregătit. Iată doar câteva din motivele pentru care Oral Design Clinic se distinge în rândul clujenilor când vine vorba de tratamentele stomatologice generale, cât și de cosmetică dentară.

Beneficiază de toate serviciile stomatologice de care ai nevoie,
într-un singur loc!

implant dentar

Implantologie

Fie că pierdem unul sau chiar toți dinții, implanturile și tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. La Oral Design Clinic creăm un zâmbet definitiv, fără a resimți nici o durere!

Dinți ficși în 24 ore

Dantură nouă, complet funcțională și zâmbet perfect într-o singură zi cu ajutorul implantului dentar rapid All-on-4/6. Află mai multe despre această procedură acum!

Fațete dentare

Laboratorul Oral Design se distinge în România prin capacitatea sa de a crea fațete integral ceramice cu o precizie remarcabilă, de doar 0.1 mm, personalizate pentru a oferi fiecărui pacient zâmbetul de Hollywood visat.

Laborator dentar cu protocoale digitale, integrat în cadrul clinicii Oral Design

În cadrul clinicii avem integrat laboratorul dentar Oral Design, care oferă un avantaj distinctiv nu doar în Cluj Napoca, ci pe întreg teritoriul țării, datorită echipamentelor medicale avansate, incluzând tehnologie digitală de vârf pentru implanturi, recunoscută pe plan național. În plus, Oral Design Lab se distinge prin introducerea inovatoare a ceramicii presate, zirconiului și protocoalelor digitale CAD/CAM, acumulând o bogată experiență în aceste domenii. A marcat, de asemenea, un punct de referință prin crearea fațetelor dentare fără prepararea dinților (no-prep, fără șlefuire) și este lider în oferirea fațetelor integral ceramice la o grosime de 0.1 mm, adaptate individual fiecărui pacient, prin proceduri digitale sau analogice.

Laboratorul Oral Design este amplasat la etajul clinicii și cuprinde o zonă de recepție, sala pentru structuri, sala de modele, sala ceramică, sala pentru design 3D, sala CAD/CAM echipată cu trei mașini de frezat, birouri administrative și toalete.

Echipa laboratorului Oral Design Clinic numără 10 profesioniști, inclusiv 9 tehnicieni dentari cu o vastă experiență de peste 20 de ani în domeniu. Prioritatea noastră este de a răspunde prompt nevoilor clinicii Oral Design în aria tehnicilor dentare, extinzându-ne totodată serviciile și în colaborări externe, lucru ce ne permite să lucrăm alături de sute de cabinete stomatologice din întreaga țară și dincolo de granițele ei.

Laborator tehnica dentara cu protocoale digitale, integrat în cadrul clinicii stomatologice Oral Design Clinic

Echipă medicală interdisciplinară supra-specializată

Frica de dentist este o problemă reală, pe care o avem mulți dintre noi. Din acest motiv, este ideal să apelezi la medici profesioniști, dedicați meseriei lor, care te pot ajuta să scapi de orice fel de temeri și care pot face ca experiența ta la stomatolog să fie mult mai plăcută și mai relaxantă.

ThD Petri Cristian, fondatorul clinicii și coordonatorul laboratorului dentar Oral Design a fost primul membru invitat sa adere la organizația internațională exclusivistă Oral Design din Elveția. Este co-fondator și președinte al Dental Initiative România, o asociație non-profit cu caracter educațional și inițiatorul congresului TEAM din România.

Din cadrul echipei Oral Design face parte și ThD Tudor Todea este singurul „certified trainer for Exocad” din România și Europa de Est. Dr. Vlad Băncescu, un alt membru valoros al echipei Oral Design este trainer național pe partea de folosire a scanerului digital.

Mai mult, membrii echipei Oral Design Clinic participă la numeroase congrese internaționale în calitate de spectatori dar și speakeri, fiind lideri de opinie pentru numeroase prestigioase branduri din industria stomatologică.

Cei 23 de membri Oral Design Clinic formează o echipă ce poate oferi o rezolvare complexă a problemelor dentare, încă de la prima vizită în clinică. Dezvoltarea unui sistem multidisciplinar integrat în care pacienții beneficiază de tratamente eficiente şi rapide, cu ajutorul celor mai moderne echipamente medicale ne-a consolidat reputația de referință în preferințele clujenilor când vine vorba de servicii stomatologice.

Tehnologii de ultimă generație folosite în clinica Oral Design pentru implanturi rapide

Știm cu toții cât de prețios este timpul pacienților, dar și cât de importantă este calitatea. De aceea, la Oral Design Clinic am investit în tehnologie digitală încă de la început și continuăm să investim în echipamente și aparatură de ultimă generație, totul pentru ca experiența pacientului la stomatolog să fie mult mai plăcută și mai relaxantă.

Oral Design Cinic face parte din grupul pionierilor tehnologiilor noi, studiind și adaptându-se unui stil de lucru modern și inovativ. În acest fel clinica Oral Design, printr-un nivel ridicat de digitalizare, oferă pacienților un confort sporit în etapele tratamentelor și totodată posibilitatea previzualizării rezultatului final al lucrărilor protetice. Ne mândrim și cu faptul că suntem partenerul cel mai mare din România a firmei Imes-Icore, renumitul brand german, pionier în industria tehnologiilor CAD/CAM, având în cadrul clinicii 3 aparate CAD/CAM.

Prețuri corecte, soluții personalizate, calitate prin excelență

Studiile arată că românii vizitează cel mai rar medicul dentist: mai puțin de 3 din 10 români vizitează dentistul cel puțin o dată pe an. Situația se datorează în principal faptului că oamenii nu sunt dispuși să plătească pentru serviciile stomatologice de care au nevoie, iar acest lucru evoluează și din faptul că educația medicală lipsește.

Controlul periodic la medicul dentist te poate ajută să reduci costurile tratamentelor stoma cu aproximativ 70% și să îți păstrezi dantură sănătoasă mai mult timp.

Respectul față de pacient este un pilon esențial în valorile Oral Design Clinic, de aceea în urma consultației, pacientul nostru va avea un plan de tratament detaliat, cu explicațiile de rigoare și cu toate costurile la vedere. Medicii dentiști Oral Design Clinic te vor face să te simți confortabil și vor discuta problemele dentare cu tine înainte de a trece la treabă. Astfel, fiecare pacient va primi un plan de tratament 100% personalizat, în care vor fi trecute toate procedurile recomandate și prețurile aferente lor.

Vizita în clinica Oral Design e ca un tratament la SPA

Oral Design Clinic este amenajată pentru confortul perfect al pacientului, cu scaune dentare ergonomice, WiFi, posibilitatea de a asculta muzică, în deplină relaxare. Structura clinicii este gândită în așa fel încât să deservească toate nevoile pacienților și să ofere o atmosferă cât mai distinsă, cu accent pe profesionalism și calitate:

  • Recepția cu lucrări ale celebrului artistul spaniol Sergi Cadenas;
  • Radiologie CBCT și Retroalveolară;
  • Încăpere de sterilizare;
  • Studio Foto;
  • Sală de ședințe/întâlniri;
  • Toalete individuale pentru doamne și domni.

La etajul clinicii avem zona administrativă și de laborator, iar la demisolul clinicii avem sala de cursuri, camera RAC, camera aer filtrat, zona de acumulare de la panourile solare vestiare și zonă de depozitare. Personalul din Front Office te va întâmpina cu zâmbetul pe buze și îți va face așteptarea mai plăcută, până când medicul stomatolog este pregătit să te primească în cabinet. Pe tot parcursul consultației sau tratamentului, colegii noștri te vor ține la curent cu procedura și îți vor explica exact etapele parcurse. Este foarte important ca tu să te simți confortabil și relaxat. Într-un sondaj făcut anul trecut în cadrul clinicii noastre, principalele cuvinte și fraze cheie care descriu experiența pacienților cu Oral Design Clinic au fost “accentul pe calitate”, “oameni sufletiști”, “dragoste la prima vedere”, “foarte minuțioși”, “foarte atenți la detalii”.

Locație în zona ușor accesibilă, cu parcare privată și program flexibil

Clinica Oral Design este situată într-o zonă accesibilă tuturor clujenilor, pe strada Câmpului nr. 33, în apropierea supermarketului Kaufland din cartierul Mănăștur.

Există numeroase mijloace de transport în comun cu stația la câțiva pași distanță de clinica noastră, iar în cazul în care optați pentru deplasarea cu mașina proprie, punem la dispoziția pacienților o parcare privată fără plată cu 17 locuri disponibile.

În zilele de Luni și Joi, clinica este deschisă între 12:00 și 20:00, iar Marți, Miercuri și Vineri, programul clinicii este de la 09:00 la 17:30.

Pentru mai multe detalii sau programarea unui consult stomatologic, colegii noștri din Front Office vă stau la dispoziție accesând nr. de telefon 0771610501.

Protocoale riguroase de curățenie, dezinfecție, sterilizare

Mulți pacienți pun igiena pe primul loc, atunci când aleg o clinică stomatologică. Pentru evitarea răspândirii bacteriilor, la Oral Design Clinic avem un protocol intern riguros și strict când vine vorba de acest aspect, pe lângă măsurile pe care orice clinică stomatologică ar trebui să le ia pentru ca pacienții să fie în siguranță și mersul la dentist să devină o activitate sigură. Toate cabinetele trebuie să respecte atât normele privind structura lor funcțională, aprobate prin ordinul MS 1338/2207, cât și recomandările forurilor internaționale, privind igienizarea optimă a acestor spații, în contexte specifice, precum cel asociat pandemiei.

În primul rând, am renunțat la clasicul sistem de aer condiționat și am investit chiar când am construit clinica într-o tubulatură specială, tratată cu argint (ca să nu dezvolte bacterii). Aerul e luat de afară, e dus pe o distanță de 90 m prin această tubulatură care se folosește de temperatura constantă a Pământului pentru a aduce aerul la 16 – 19°. Aerul intră într-o centrală specială, în cadrul clinicii, care îl filtrează și îl difuzează. Nu se recirculă, intră mereu aer proaspăt. Aerosolii și alte microorganisme produse corpul uman și de aparatură sunt scoși afară. Mai apoi, pentru evitarea răspândirii bacteriilor, cabinetul și scaunul stomatologic sunt curățate cu dezinfectant după fiecare pacient. Bineînțeles, tot personalul medical al clinicii poartă măști și mănuși sterile, consumabile medicale și obiectele de unică folosință sunt aruncate după ce au fost folosite la tratament

Toate instrumentele folosite de medicul stomatolog în diferite proceduri trec prin numeroase procedee de curățare până sunt reutilizate la un alt pacient, pentru ca riscurile de transmitere a diverșilor agenți patogeni să fie complet înlăturate.

Oral Design Clinic vizează o dezvoltare sustenabilă

Oral Design Clinic dispune de panouri fotovoltaice și baterii de acumulare a energiei electrice, reușind astfel să fie eficientă energetic dar și să se îndrepte spre o autonomie energetică. Un alt aspect important este că aceste sisteme oferă un back-up în caz de pierdere a curentului de la rețea, astfel pacientul nu rămâne cu tratamentul neterminat.

Ne bucurăm că ai grijă de mediul înconjurător și de aceea vrem să te susținem. Atunci când vii la programarea ta cu specialiștii Oral Design Clinic cu o mașină electrică, o poți lăsa gratuit la încărcat în parcare.

Clinica este dotată cu un sistem de filtrare a aerului unic in Transilvania. Aerul este răcit pe timpul verii prin traseul care se află la 3 m în pământ, sau încălzit pe timpul iernii, filtrat, purificat și adus în clinică. În același timp, aerul viciat din toata clinica este scos afară, nu înainte de a fi filtrat. Astfel se elimină foarte multe bacterii și se reduce riscul îmbolnăvirii pacientului, inclusiv cu noul virul SarsCov.

Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic

Dacă eşti în căutarea unei echipe stomatologice care să îţi asigure servicii stomatologice și de estetică dentară de calitate superioară şi care să fie alături de tine cu cele mai performante planuri de tratament pentru obţinerea zâmbetului la care visezi, Oral Design Clinic este alegerea perfectă!

Programează-te chiar azi la o consultație!