• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33

Beneficiază de toate serviciile stomatologice de care ai nevoie, într-un singur loc!

Perfecțiunea nu cunoaște compromis, iar la Oral Design avem medici dentiști supra-specializați în toate ramurile stomatologiei cu peste 20 de ani de experiență, care se vor asigura că experiența ta în cadrul clinicii dentare din Cluj Napoca atinge cel mai înalt standard al calității.
Programează-te!

Solicită o programare!

Unul dintre colegii noștri te vor contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru a finaliza programarea!


Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic

Cauți un cabinet stomatologic sau ai urgențe stomatologice în Cluj? Te așteptăm la clinica dentară Oral Design!

Oral Design Clinic este destinația de top a clujenilor când vine vorba de tratamente stomatologice generale, cât și de cosmetică dentară. Lucrăm în echipe multidisciplinare și folosim aparatură medicală digitală avansată, totul în folosul pacienților. În cadrul clinicii stomatologice din Cluj Napoca este integrat și laboratorul de tehnică dentară Oral Design, cu echipamente de vârf în România, având o tehnologie digitală de excepție pentru implanturi din țară.

Iată de ce tratamente puteți beneficia în cadrul
clinicii Oral Design din Cluj Napoca

implant dentar

Implantologie

Fie că pierdem unul sau chiar toți dinții, implanturile și tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. La Oral Design Clinic creăm un zâmbet definitiv, fără a resimți nici o durere!

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Endodonție la microscop

Cu o experiență vastă în endodonție la microscop și tehnologie de ultimă generație, la Oral Design Clinic reușim să salvăm dinții afectați, indiferent de gravitatea cazului clinic.

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca fatete dentare

Fațete dentare

Laboratorul Oral Design se distinge în România prin capacitatea sa de a crea fațete integral ceramice cu o precizie remarcabilă, de doar 0.1 mm, personalizate pentru a oferi fiecărui pacient zâmbetul de Hollywood visat.

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Estetica și albirea dinților

Avem numeroase soluții pentru un zâmbet perfect: de la tratamente minim sau chiar non-invazive până la albirea profesională cu Opalescence Boost sau PHILIPS ZOOM.

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Chirurgie

Specialiștii Oral Design Clinic în chirurgie dentară și maxilo facială pot rezolva chiar și cele mai complexe cazuri, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri.

Stomatologie non-invazivă

Ești interesat de fațete dentare dar te gândești că nu vrei să-ți strici dinții? Medicii stomatologi Oral Design Clinic te vor ajuta să obții un zâmbet perfect și sănătos.

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Protetică Dentară

Zâmbește fără rețineri cu o coroană dentară realizată din materiale premium prin tehnologii moderne digitale, ce oferă danturii tale un aspect plăcut și natural.

dinti ficsi 24 de ore

Dinți ficși în 24 ore

Dantură nouă, complet funcțională și zâmbet perfect într-o singură zi cu ajutorul implantului dentar rapid All-on-4/6. Află mai multe despre această procedură acum!

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Tratarea cariilor - Odontologie

Acordă importanță controalelor periodice la medicul stomatolog, pentru a preveni apariția cariilor sau a le surprinde într-un stadiu cât mai incipient.

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Parodontologie

Respirație urât mirositoare, sângerări gingivale, dinți care se mișcă sau gingii care s-au retras? Sunt doar câteva din semnele unei boli parodontale.

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Aparat dentar & Clear Aligners

Chiar dacă nu te-ai născut cu un zâmbet perfect, cu ajutorul ortodonției moderne poți obține o dantură frumoasă și sănătoasă, indiferent de vârstă!

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Stomatologie Digitală

Laboratorul Oral Design Clinic a fost primul din România care a folosit tehnologia CAD/CAM, astfel medicii specialiști din clinica noastră excelează în cunoștințe și experiență.

Cabinet Stomatologic Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Igienă orală – Profilaxie

Recomandăm realizarea profilaxiei dentare cel puțin o dată la 6 luni. Astfel, te asiguri că îți menții sănătos nu doar zâmbetul, ci și întregul organism.

Radiografie panoramica dentara CT dinti Cabinet Stomatologic digital Dentar Cluj Napoca Oral Design Clinic

Radiologie

La Oral Design Clinic folosim aparate de ultimă generație pentru efectuarea investigațiilor radiologice având toate aparatele necesare chiar în cadrul clinicii.

ngrijirea din ilor ncepe devreme

Prevenția dentară

Joacați un rol activ în prevenirea problemelor dentare, economisiți timp și bani descoperind simplii pași de îngrijire orală.
tratament stomatologic cosmetic

Cosmetica dentară

Fără nicio urmă de îndoială, credem ferm că un zâmbet strălucitor are puterea de a schimba lumea. În calitate de experți în cosmetica dentară, suntem...

Programează-te chiar azi la o consultație!