• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33
Home/Recenzii

Pacienții recomandă Oral Design Clinic!

Estetica este un element foarte important pentru decizia noastră, însă sănătatea danturii pacienților primează. Acest principiu după care ne ghidăm ne-a adus în topul clasamentului cabinetelor stomatologice, Oral Design Clinic fiind alegerea predilectă a clujenilor care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiuni dentare.

Suntem extrem de recunoscători tuturor pacienților care au ales medicii dentiști și specialiștii Oral Design Clinic în obținerea unui zâmbet la care au visat. Astfel, este obiectivul nostru continuu să studiem și să adoptăm cele mai eficiente tehnici dentare, dar și cele mai blânde și nedureroase, astfel încât să oferim pacienților nu numai un zâmbet de invidiat, ci și o experiență plăcută.

5/5

Mihai Zgardan

“Am solicitat o consultație cu o radiografie bucală globală (probabil nu se numește așa dar nu sunt familiarizat cu termenii medicali). Ce pot să vă spun este am fost plăcut impresionat de profesionalismul de care a dat dovada colectivul clinicii. Fiecare medic are specializarea lui și mi-a fost explicat în detaliu pentru fiecare dinte și măsea în parte ce lucrări au fost făcute, cât de bine (sau prost) și ce opțiuni am în continuare cu ce garanție în timp. Sunt un perfecționist și în general un om dificil de mulțumit, dar mi-am dat seama că am călcat pragul unor profesionisti. Am ales să rezolv toate problemele urmând recomandările primite și sunt extrem de multumit. Nu aș mai apela la serviciile altei clinici. Am avut experiențe din trecut în care la final am realizat ca am plătit mai mult marketingul cabinetului decât serviciile. Aici nu este cazul. Totul este la standarde extrem de înalte, pornind de la curățenie, dotari, modul în care ești tratat ca și pacient de când ai intrat în clinică până la plecare, modul de gestionare a programarilor (nu am așteptat niciodată la ușă, programările sunt respectate cu sfințenie, am fost sunat mereu înainte de pentru reminder), fișa stomatologică creată și terminând cu modul în au fost executate lucrările dentare. Mi-a fost făcut un dosar în care sunt trecute absolut toate intervențiile, extrem de amplu detaliate. Toata experiența m-a facut sa îmi dau seama că sunt pe mâna unor profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur enorm că am cunoscut acești medici care își pot exercita meseria cu atât de mult simț de răspundere (și aș adăuga pasiune). Calitatea este CLAR pe primul loc aici si-o să vă convingeți că ați apelat la serviciilor unor medici care sunt adepții lucrului bine făcut. Aceasta clinica chiar merită sa fie promovată mult mai mult. Dar și fără promovarea în media sunt sigur că rezultatele vorbesc de la sine. Eu sunt un client extrem de multumit. Îmi doresc sa le fi fost pacient de la primele probleme avute, dar mă bucur că i-am cunoscut și acum. Jos pălăria în fața echipei care lucrează în cadrul acestei clinici și mai ales în fața medicilor care i-au pus bazele.”

5/5

Radu Zubașcu

“Ceea ce am apreciat și apreciez la colaborarea cu Oral Design Clinic & Lab este profesionalismul oamenilor, pasiunea pentru ceea ce fac, dedicația și atenția la detalii. Încă de la prima interacțiune ai încredere că își doresc să te ajute, mai ales prin procedee neinvazive sau minim invazive asupra dinților, astfel încât rezultatele să fie sustenabile pe viitor. Încearcă în mod constant să salveze ce se poate salva și să intervină doar unde e nevoie, pentru a avea durabilitate cât mai mare. Sunt minuțiosi și se asigură că rezultatul final e perfect. Mulțumesc!”

5/5

Adina Hirlea

“Am avut doar experiențe pozitive în aceasta clinică. De la front desk la laborator, endodonție, stomatologie generală, parodontologie, radiologie. Sunt profesioniști și empatici, comunică excelent, fac eforturi reale căutând cele mai bune soluții ca să prezerve și să protejeze cât mai mult din dentiția naturală. Simți Omul din spatele profesiei, simți că ești în centru tu și condiția danturii tale, înaintea oricărui cost. Și nu e deloc puțin. Voi reveni cu drag de fiecare dată, îi voi recomanda de cate ori voi avea ocazia. Recomand echipa dr.Ana Petri & Cristi Petri, dr. Vlad Petrică - endodont. PS am uitat de asistente, care sunt atente, prezente și fac echipă excelentă cu medicii.”

5/5

Nicoleta Thomka

“Am fost pacienta clinicii stomatologice Oral Design, cu un plan de tratament conținând obturații, tratamente de canal, coroane, fațete și extracții chirurgicale. De-a lungul celor 3 săptămâni de tratament, m-am simțit mereu pe mâini sigure: medici foarte competenți și simpatici, tratament lipsit de orice complicații, consiliere impecabilă, aparatură de ultimă oră, organizare eficientă și toate acestea într-un ambient cu bun gust. Având în vedere timpul limitat pe care l-am avut la dispoziție, am apreciat enorm faptul că această clinică oferă toate specializările stomatologice, inclusiv radiologie și tehnică dentară. Le mulțumesc din suflet medicilor Dr. Maria Barac, Dr. Radu Câmpean și Dr. Vlad Petrică, precum și tehnicianului Cristi Petri cu echipa! You are the best!”

5/5

Dorina Pora

“Din parte mea un 10 cu felicitări! Am rămas plăcut surprinsă de tot ceea ce înseamnă Oral Clinic Design. Am întâlnit oameni cum rar găsești, am fost tratată cu profesionalism într-o ambianță de mare clasă. Ca dovadă suntem 3 membrii în familie care ne tratăm la această clinică. Succes tuturor! Vă doresc să puteți ajuta cât mai mulți oameni. Recomand cu încredere!”

5/5

Liviu Anca

“O clinică modernă, complet utilată, cu toate specialitățile stomatologice în care te simți plin de încredere în privința calității serviciilor. Faptul că este prezent și laboratorul dentar în componența clinicii a fost foarte util pentru mine datorită rapidității cu care se desfășoară lucrurile între laborator și cabinete în privința fațetelor și coroanelor dentare de care am avut nevoie pentru a avea din nou un zâmbet frumos. Le mulțumesc medicilor Maria Barac, Ana Petri și tehnician dentar Cristi Petri, unul din cei mai reputați tehnicieni dentari din România.”

CFO Terra Dent
5/5

Irinel Onofrei

“După ce m-am ales cu o infecție în urma unei lucrări puse prost de un alt medic la un alt cabinet de cartier, am ajuns la această clinică. Aici, fiecare doctor are specializarea sa, fiecare spațiu de lucru este ultra-utilat, totul e nou iar acești doctori discută împreună planul de tratament pentru fiecare pacient. Totul este exemplar și probabil la nivelul unei clinici private din Elveția. Go for it !”

5/5

Dorina Feldrihan

“O experiență de 10! Sunt încântată că după mulți ani v-am găsit și apreciez fiecare medic cu care interacționez în clinică. Stabilirea unui plan de tratament, toate explicațiile oferite și soluțiile propuse m-au făcut să am încredere. Cel mai important, mi-am depășit teama de dentist 🙂 Chiar dacă unele proceduri sunt neplăcute, revin cu încredere și curaj la fiecare programare.”

5/5

Georgiana Bofan

“Medicii sunt profesioniști, lucrează interdisciplinar, iar abordarea cazului meu (cel puțin) a fost privită în perspectivă de fiecare medic cu care am interacționat; am discutat toate opțiunile de tratament pe care le-au găsit și am avut suportul lor în ceea ce privește opțiunea de tratament pe care mi-am ales-o. Recomand cu încredere!”

5/5

Carmen Cenuse

“De ce recomand cu toata încrederea? În primul și în primul rând vreau sa vorbesc despre oamenii pe care i-am întâlnit și care mi-au dat confortul și încrederea în atingerea rezultatului dorit. Vorbesc despre oamenii care nu m-au tratat ca pe un client, ci ca pe cineva drag. Tot respectul pentru întreaga echipa. Acești oameni minunați au asigurat servicii profesionale și complete, servicii la standarde înalte fără niciun compromis, servicii integrate într-o comunicare permanentă atât cu mine cât și între toata echipa de medici care a avut grijă de mine. Am fost consultată atât înainte cât și după orice intervenție sau procedură medicală. Iar totul este posibil și datorită înzestrării tehnice de excepție care asigură rezolvarea oricăror situații întâlnite în practica stomatologica și care asigura, de asemenea, comunicarea eficientă în echipă. Sunt un client extrem de mulțumit!”

5/5

Paul Visuian

“Recomand această clinică! Până acum am fost la Dr. Petri Ana, Dr. Șanta Andrei și Dr. Bugnariu Adina. Toți sunt extrem de profesioniști, lucrează meticulos și sunt axați pe nevoile pacientului.”

5/5

Adina Dragonici

“Recomand cu mare drag clinica Oral Design Clinic. Amabilitatea, profesionalismul și condiții de 5 stele au fost lucruri normale. Și cel mai important m-am simțit în siguranță. Dr. Ana Petri e stomatologul meu preferat și îi rămân fidelă cât timp voi avea dinți. Implantul de care am beneficiat m-a facut extrem de mulțumită. Arată și se comportă extrem de natural. Am și uitat că e construit și nu a fost acolo dintotdeauna.”

designer ADDIN
5/5

Lavinia Gombos

“Am venit la Oral Design Clinic după experiența foarte bună a soțului meu care și-a recăpătat zâmbetul după ani buni de chin și zile în care era convins că va ajunge la proteză….acum are o dantură impecabilă datorită muncii în echipă a unor oameni profesioniști care au știut din prima clipa care este planul pt. a-i reda zâmbetul. Așa că am venit și eu cu foarte multă încredere, fiind sigură că toate problemele mele cu dantura se vor rezolva. Încă de la prima vizită în clinică, personalul a reușit să mă facă să mă simt în siguranță. După ce am vorbit cu echipa de medici nu mi-a fost teamă să accept tratamentul propus. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au avut grijă de mine! Recomand cu toată încrederea Oral Design Clinic! Mulțumesc pt. zâmbetul de revistă!”

5/5

Ioana Scridonesi

“Clinica Oral Design este locul în care de la prima vizită m-am simțit foarte confortabil. Datorită profesionalismului medicilor și a întregii echipe, mi-am depășit orice frică și reținere pe care o aveam vis-a-vis de vizitele la stomatolog. Cu adevărat am rămas impresionată de felul în care mi-a fost explicată fiecare procedură dentară de care am avut nevoie, de fiecare medic specialist în parte. Am primit bonus și o lecție de igienă dentară, pentru că am aflat că și un simplu periaj făcut incorect îți poate afecta dantura. Recomand cu încredere echipa Oral Design, iar eu una abia aștept să mă întorc la un control periodic.

5/5

Carp Sergiu

“Oral Design Clinic este o clinică pe care o recomand cu toată încrederea. Serviciile oferite sunt de calitate cu dotări ultra-moderne iar cu fiecare experiență îmi dau seama că am făcut cea mai bună alegere din punct de vedere medical.”

5/5

Adina Hirlea

“Am avut doar experiențe pozitive în aceasta clinică. De la front desk la laborator, endodonție, stomatologie generală, parodontologie, radiologie. Sunt profesioniști și empatici, comunică excelent, fac eforturi reale căutând cele mai bune soluții ca să prezerve și să protejeze cât mai mult din dentiția naturală. Simți Omul din spatele profesiei, simți că ești în centru tu și condiția danturii tale, înaintea oricărui cost. Și nu e deloc puțin. Voi reveni cu drag de fiecare dată, îi voi recomanda de cate ori voi avea ocazia. Recomand echipa dr.Ana Petri & Cristi Petri, dr. Vlad Petrică - endodont. PS am uitat de asistente, care sunt atente, prezente și fac echipă excelentă cu medicii.”

5/5

Mada Sava

“Recomand cu încredere! Serviciile sunt de calitate. Personalul a dat dovadă de profesionalism, dedicare și responsabilitate, împletind arta cu sănătatea orală.”

Programează-te chiar azi la o consultație!