• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33

Inspire Team Work

Ca tehnician dentar, te ocupi de procesul de creație cap-coadă a lucrărilor dentare și estetice – de la design și construcție, la șlefuire, modificare și reparare conform indicațiilor primite de la medicii stomatologi.

Echipa Inspire Team Work susține cursuri de formare profesională și perfecționare, dedicate tehnicieni dentari profesioniști sau în devenire. Alături de noi vei putea învăța protocoale de lucru adaptate fiecărui proces, fie el analogic sau digital, pe care le poți aplica imediat. Cursanții vor avea la dispoziție cele mai noi materiale și softuri din domeniul tehnicii dentare.

Inspire team work oral design clinic cursuri pentru tehnicieni dentari cluj napoca

Tehnica dentară, între artă și inginerie.

La fel ca și clinica Oral Design, Centrul de cursuri Inspire TEAM Work își are originea în laboratorul dentar ARTCHRYS. Cristian Petri, împreuna cu Todea Tudor (specializat în design digital și protocolul de la A la Z pentru ceramică presată), concep primul curs de ceramică presată, utilizând un protocol marca Artchrys. Echipa se încheagă și dezvoltă noi cursuri pe partea digitală (Exocad basic și avansați).

Datorită noului trend în piață prin care restaurările monolitice sunt tot mai folosite, dar și datorită faptului că acestea nu prezintă o estetică corespunzătoare, Inspire Team Work se dezvoltă aducând în cadrul echipei pe THD Székely Edina specializată în estetica dentara și 3D staining. Oferta cursurilor capătă contur, luând naștere un curs despre 3D staining utilizând ceramica lichida Miyo și reușind astfel să ofere participanților know-how necesar transformării unei restaurari monolitice în restaurari estetice care copiază naturalul.

echipa stomatologie cluj

În 2022 Todea Tudor finalizează cu succes cursul de  “certificate trainer for Exocad“, devenind astfel unicul trainer certificat din România și Estul Europei. 

Oferta de cursurilor Inspire Team Work 

  • 3D staining technique with Miyo – cu Székely Edina și Petri Cristian 
  • De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție , protocol de presare de la A la Z – cu Todea Tudor și Petri Cristian 
  • Exocad basic: cu Todea Tudor și Petri Cristian  
  • Exocad avansați: cu Todea Tudor și Petri Cristian 
  • Exocad morphology- cu Todea Tudor
  • “One-to-one“ – cursuri personalizare, la cerere

„Learn from the best: Award-winning Oral Design member Cristian Petri teaches you How to achieve amazing results with HASSBIO Amber Mill lithium disilicate glass ceramicsWe are excited to welcome you to the Australian Roadshow with lectures and hands-on workshops in: 

  • Sydney 19/20 Sep. 
  • Brisbane 21/22 Sep. 
  • Melbourne 23/24 Sep.

Strictly limited spots, please register soon! ” –  Dental Axess

Programează-te chiar azi la o consultație!