• Stomatologie Cluj Napoca
 • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33
Home/Servicii/Estetică și albire dentară
Fatete dentare hollywood smile Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic

Dorești un zâmbet perfect de tipul “Holywood smile” care să îți redea încrederea?

Specialiștii Oral Design Cinic creează cele mai frumoase zâmbete cu ajutorul celei mai performante tehnologii digitale din România. De la obturațiile dentare (plombele) care trebuie să reproducă cât mai fidel morfologia, culoarea și textura dintelui natural până la fațetele dentare din ceramică care acoperă dinții cu modificări de culoare, formă sau textură restaurând aspectul lor natural.

Conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică, 89% dintre pacienții care au ales tratamente de estetică dentară și-au îmbunătățit stima de sine și cei din jur i-au considerat ca fiind mai atractivi, după ce au urmat tratamente de estetică dentară. Respectul acordat pacienților, atenția la detalii, tehnologia digitală 3D de ultimă generație și experiența de peste 20 de ani a echipei interdisciplinare Oral Design Clinic ne face alegerea potrivită pentru obținerea unui zâmbet natural și armonios.

Printre serviciile de estetică dentară oferite de clinica stomatologică Oral Design Clinic se numără:

 • fațete dentare (stomatologie minim invazivă);
 • fațete adiționale/no-prep veneers (stomatologie non-invazivă);
 • coroane dentare, inlay-uri, onlay-uri;
 • albire dentară;
 • remodelare estetică a gingiei;
 • alinierea dinţilor prin tratament ortodontic fizionomic sau invizibil.

Avantajele tratamentelor de estetică și cosmetică dentară

Odată cu tratamentele estetice, nu se schimbă doar un zâmbet, ci viața pacientului care râde și se exprimă cu mai multă încredere și fără nici un complex.

 • Un zâmbet sănătos, natural și armonios;
 • Frumusețe dată de un zâmbet luminos:
 • Masticație eficientă;
 • Încredere, Succes, Putere, Iubire, Fericire;
 • Soluția ideală, perfectă și rapidă pentru cei care doresc să-și schimbe forma și culoarea dinților.

Deși nu toată lumea s-a născut cu un zâmbet perfect, toți avem dreptul să avem acel zâmbet pe care îl visăm. Cu ajutorul esteticii dentare ne putem schimba complet zâmbetul sau ne putem recăpăta zâmbetul pierdut cu ajutorul tratamentelor rapide, minim sau chiar non-invazive.

Albire dentara estetica hollywood smile Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic

Cine nu își dorește dinți albi și un zâmbet perfect? Albirea dinților a devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai cerute proceduri ale cosmeticii dentare, fiind o procedură care se realizează frecvent în clinica noastră.
Vizitele periodice la dentist sunt foarte importante, iar o igienizare profesională a dinților ajută la păstrarea sănătății acestora, dar pentru a obține un rezultat estetic este nevoie uneori și de procedura de albire profesională efectuată în cabinetul de medicină dentară. Rezultatul este vizibil imediat, iar efectele se pot menține pentru aproximativ 18 luni.

Pentru cine este recomandată albirea dentară?

Este demonstrat faptul că un zâmbet strălucitor influențează percepția celorlalți despre noi și, deci, și relațiile sociale. Așa ca nu este de mirare de ce peste 80% dintre oameni îți doresc dinți mai albi, după cum arată statisticile.

Albirea profesională a dinților este o modalitate foarte practică, însă care nu este recomandată pentru oricine, motiv pentru care medicul stomatolog este cel care decide cine este pacientul potrivit în acest sens. El este cel care va stabili cauza colorării dinților, va decide această procedură și va conduce planul de tratament. În cazul existenței unor afecțiunilor gingivale, acestea se vor trata înaintea tratamentului de albire.

Se va efectuata o igienizare profesională completă – detartraj, periaj profesional, air-flow. Pentru obținerea unei culori uniforme, poate fi necesară schimbarea obturațiilor sau a lucrărilor dentare vizibile, a căror culoare va fi diferită față de cea care se obține în urma tratamentului de albire.

Aceasta procedura este indicată și în cazul în care se dorește un zâmbet perfect într-un timp scurt înaintea unor evenimente importante – căsătorie, conferințe, întâlniri de afaceri, evenimente sociale.

Albirea profesională realizată cu Opalescence Boost

Albire dentara opalescence boost estetica hollywood smile Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic
Albire dentara opalescence boost estetica hollywood smile Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic
Albire dentara opalescence boost estetica hollywood smile Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic

Procedura de albire profesională cu Opalescence Boost este non-invazivă și constă în aplicarea unei substanțe cu o concentrație mare de peroxid de hidrogen pe dinții naturali. Gelul de albire se aplică pe dinți de mai multe ori în cadrul aceleași ședințe. Ședința durează aproximativ 90 de minute, și se pretează pentru pacienții care își doresc rezultate rapide. Tratamentul cu Opalescence Boost se realizează numai sub supravegherea atentă a medicului stomatolog. În cadrul procedurii de aplicare a gelului de albire pe dinți, gingiile și mucoasele sunt protejate cu diga lichidă pentru a evita lezarea (arderea) acestora.

Opalescence Boost 40% reprezintă un gel de albire cu o concentrație de 40% peroxid de hidrogen, nitrat de potasiu și fluor (PF) destinat tehnicii de albire în cabinet. Bazat pe principiul peroxidului de carbamid care pătrunde în smalț și dentină unde produce oxidarea petelor de culoare, fără modificări în structura intimă a dintelui.

Opalescence îți oferă o alternativă mai conservatoare (comparativ cu fațetările și coroanele) pentru albirea dinților modificați coloristic datorită factorilor extrinseci (consumul de cafea, tutun, ceai negru, coca-cola sau al anumitor alimente), factori congenitali, sistemici, metabolici, farmacologici, traumatici sau iatrogeni (fluoroza dentară, eristoblastoza fetală, icterul, porfiria, etc.).

Pentru a avea toate informațiile necesare luării unei decizii asumate și corecte, iată câteva detalii despre Opalescence Boost:

 • Se prezintă sub forma unui gel transparent, foarte vâscos, aderent, cu pH de aproximativ 6,5;
 • Procentul de 20% apă din compoziția gelului are rolul de a evita deshidratarea dintelui atunci când tratamentul se face utilizând gutierele;
 • Gelul este dispus într-o seringă de mixare de tip jet, care asigură menținerea calităților gelului la fiecare noua aplicare;
 • Seringa transparentă etichetată „substanță de activare” conține atât respectiva substanță („activatorul”), cât și nitratul de potasiu și fluorul (1,1% fluor și 3% nitrat de potasiu);
 • Nu necesită lampă de fotopolimerizare.

Opalescence Boost este un sistem de albire acceptat de Asociația Dentiștilor Americani.

Albire dentară profesională cu ajutorul lămpilor de albire PHILIPS ZOOM

Albire dentara philips zoom hollywood smile Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic
Albire dentara philips zoom hollywood smile Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic
Albire dentara philips zoom hollywood smile Cabinet Stomatologic Dentist Cluj Napoca Oral Design Clinic

Când vine vorba de Philips Zoom, cu WhiteSpeed vei obţine cele mai spectaculoase rezultate. În 45 de minute, dinţii tăi pot fi cu până la 8 nuanţe mai albi, eliminând petele de alimente şi băuturi, îmbătrânirea şi chiar decolorarea provocată de anumite tipuri de medicamente. Vei coborî de pe scaunul stomatologic cu un zâmbet instantaneu mai luminos şi mai încrezător. Lampa Zoom reprezintă o tehnică non-invazivă care albește rapid și fără efecte secundare dinții pacienților.

Dacă alegi WhiteSpeed, la începutul tratamentului, medicul stomatolog îţi va evalua nuanţa curentă și nivelul de sensibilitate dentară și îți va face recomandarea potrivită privind concentrația de substanță activă care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

După ce te-ai pregătit, nu trebuie decât să te relaxezi, iar medicul stomatolog se va ocupa de paşii următori:

 • Medicul stomatolog îţi va pregăti cavitatea bucală pentru albire aplicându-ţi pe dinţi un strat de gel de albire avansată;
 • Pentru a accelera procesul de albire, va aplica pe dinţii tăi lumina provenită de la lampa cu LED-uri albastre. Aceasta va accelera albirea şi, în plus, setările ajustabile ale lămpii îţi vor asigura o experienţă confortabilă;
 • Acest proces este repetat de trei sau patru ori, în funcție de concentrația gelului folosit;
 • După ce ai ajuns la nuanţa dorită, medicul stomatolog îţi va aplica, în funcție de nevoi, un gel post-tratament pentru a proteja smalţul şi a reduce sensibilitatea.

Poți discuta cu medicul stomatolog să continui albirea la domiciliu în gutierele de albire personalizate. Astfel, îţi poţi împrospăta strălucirea zâmbetului de câte ori vrei.

Pentru ca efectul de albire a dinților sa dureze cât mai mult, specialiștii Oral Design Clinic recomandă evitarea fumatului, consumul alimentelor și băuturilor colorate, în special în primele două zile după procedură. Indicat este ca acestea sa fie evitate timp de 2-3 săptămâni. Se recomanda o igienă dentară riguroasă și detartraj periodic, pentru menținerea îndelungată a nuanței dinților.

Estetica dentară trebuie realizată într-un context de siguranță: este obiectivul nostru continuu să studiem și să adoptăm cele mai eficiente tehnici de albire dentară, dar și cele mai blânde și nedureroase, astfel încât să oferim pacienților nu numai un zâmbet alb, ci și o experiență plăcută.

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a putea avea un zâmbet perfect, este acela de a merge la un consult stomatologic. Estetica este un element foarte important pentru decizia noastră, însă sănătatea danturii tale este cea mai importantă. Programează-te chiar azi la o consultație la Oral Design Clinic!

Implantologie

Fie că pierdem unul sau chiar toți dinții, implanturile și tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. La Oral Design Clinic creăm un zâmbet definitiv, fără a resimți nici o durere!

Fațete dentare

Laboratorul Oral Design se distinge în România prin capacitatea sa de a crea fațete integral ceramice cu o precizie remarcabilă, de doar 0.1 mm, personalizate pentru a oferi fiecărui pacient zâmbetul de Hollywood visat.

Protetică Dentară

Zâmbește fără rețineri cu o coroană dentară realizată din materiale premium prin tehnologii moderne digitale, ce oferă danturii tale un aspect plăcut și natural.

Aparat dentar & Clear Aligners

Chiar dacă nu te-ai născut cu un zâmbet perfect, cu ajutorul ortodonției moderne poți obține o dantură frumoasă și sănătoasă, indiferent de vârstă!

Stomatologie non-invazivă

Ești interesat de fațete dentare dar te gândești că nu vrei să-ți strici dinții? Medicii stomatologi Oral Design Clinic te vor ajuta să obții un zâmbet perfect și sănătos.

Dinți ficși în 24 ore

Dantură nouă, complet funcțională și zâmbet perfect într-o singură zi cu ajutorul implantului dentar rapid All-on-4/6. Află mai multe despre această procedură acum!

Programează-te chiar azi la o consultație!