• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33

Oferte Black Friday la clinica dentară de top din Cluj Napoca

black friday clinica dentara cluj napoca cabinet stomatologic manastur

Ultima vineri a lunii noiembrie este despre cele mai bune oferte din an, Black Friday cum au numit-o americanii. Astfel, clinica dentară Oral Design organizează prima campanie Black Friday, prin intermediul căreia poți beneficia de o consultație stomatologică GRATUITĂ.

Campania este una cu scop educativ: dorim să punem un mare accent pe importanța controalelor regulate la medicul dentist, în vederea prevenției apariției și răspândirii bolilor dentare.

Te așteptăm la Oral Design Clinic pentru menținerea unui zâmbet sănătos și frumos!

Cum poți accesa oferta dentară Oral Design Clinic de Black Friday?

Foarte simplu! Trebuie doar să suni la 0771610501, să ne scrii pe whatsapp sau să te prezinți fizic în locația clinicii dentare din Mănăștur (str. Câmpului nr. 33), vineri – 25.11.2022., pentru a te programa pentru consultația gratuită.

Indiferent dacă vizita pentru consultație va fi peste câteva zile sau chiar săptămâni (în funcție de disponibilitate), important este ca programarea să fie confirmată vineri, 25.11.2022 – telefonic, pe whatsapp sau la locație.

Ține cont că programul nostru de vineri este între 9:00 și 17:30, este important ca solicitarea ta să fie făcută în acest interval orar.

De ce este necesar controlul de rutină la stomatolog, o dată la 6 luni?

Cel mai mare avantaj este să știm că ceea ce prevenim nu vom trata, astfel evităm durerea dentară, complicațiile stomatologice atât medicale cât și financiare (costurile cresc odată cu complexitatea manoperelor).

Pentru noi este esențial ca fiecare pacient să înțeleagă cât de importantă este igiena dentară în menținerea unei sănătăți orale, generale și mai ales în funcționarea pe termen lung a restaurărilor realizate în cabinet (implanturi, lucrări protetice, fațete ,obturații, etc). Nouă ne place să o numim educare conștientă a pacientului privind sănătatea orală. 

Programează-te de BLACK FRIDAY la o consultație GRATUITĂ la Oral Design Clinic!

black friday clinica dentara cluj napoca cabinet stomatologic manastur

Articole similare