• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33

„Dinți ficși în 24 de ore”, o metodă de reconstrucție totală a danturii, cu ajutorul implanturilor All-on-4/6

Implant dentar all on 4 all on 6 dinti ficsi in 24 ore Cabinet Stomatologic Cluj Napoca Oral Design Clinic

Dinți ficși în 24 ore 

Dorești să îți recapeți zâmbetul din tinerețe? Va prezentăm un sistem absolut inovator pentru reconstrucția zâmbetului într-un timp record: dantură fixă pe implanturi în 24 ore „Dinți ficși în 24 de ore”. La Oral Design Clinic avem singura tehnologie digitală pentru implanturi din țară, pacienții având opțiunea de a alege tratamentul revoluționar All-on-4/6, ce presupune restaurarea danturii într-o singură zi!

Avantajele implantului rapid All-on-4/6

Unul dintre cele mai imediate beneficii ale implanturilor dentare All-on-4/6 este că nu trebuie să treci prin mai multe intervenții chirurgicale diferite pentru a obține un set complet de dinți ficși. Implanturile dentare All-on-4/6 îți oferă un zâmbet armonios și o structură facială mai tânără, într-o singură zi.

  • Zâmbet perfect și reluarea vieții sociale în mai puțin de 24 ore;
  • Planificarea sigură și eficientă a procedurii;
  • Restaurare fixă care nu trebuie detașată;
  • Durata scurtă a tratamentului;
  • Eliminarea intervenției de sinus-lift (când se poate);
  • Confort și rapiditate;
  • Procedură minim invazivă.

Recuperează-ți zâmbetul pierdut în doar o zi, cu un raport calitate-preț corect!

Oral Design Clinic aduce pe piața din România o procedură revoluționară

Transferul poziției implantare se face prin folosirea unui scanner extraoral special dedicat doar pentru această procedură, scaner care elimină orice greșeală de transfer către laborator și tehnologia CAD/CAM. Scanerul Imetric ICAM 4D folosește un set de dispozitive de scanare speciale, iar înregistrarea poziției implantare se realizează prin capturarea a câteva poze extraorale.

Un alt avantaj major al acestei proceduri este confortul scanării, deoarece nu mai este nevoie sa se introducă intraoral camera scanerului.

Dinti ficsi in 24 ore Oral Design Clinic 2

Ofertă specială!

Nu ai nimic de pierdut! Menționând codul ZÂMBETNOU5 la programarea telefonică sau în clinică, beneficiezi de CONSULTAȚIE GRATUITĂ pentru serviciul All-on-4/6. Noi îți vom face un plan de tratament personalizat, cu toate etapele și costurile la vedere, iar dacă te decizi să continuăm procesul de restaurare dentară, beneficiezi de 5% REDUCERE la întreg planul de tratament, inclusiv la partea de investigații clinice și imagistică

Nu lăsa lipsa dinților sau o proteză inestetică să îți afecteze viața! Programează-te chiar azi la o consultație în clinica stomatologică Oral Design Clinic din Cluj Napoca și află opțiunile tale!

Dinți ficși în 24 ore

Dantură nouă, complet funcțională și zâmbet perfect într-o singură zi cu ajutorul implantului dentar rapid All-on-4/6. 

Implantologie

Fie că pierdem unul sau chiar toți dinții, implanturile și tehnicile moderne de implantologie pot face minuni.

Articole similare