• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33
Home/Vlad Băncescu
Vlad Bancescu Medic stomatolog - Estetică și Protetică Digitală Cluj Napoca

Vlad Băncescu

Medic stomatolog - Estetică și Protetică Digitală
  • Phone:
  • Office:
  • Email:

Scurtă descriere

În 2020 a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Datorită înclinării către sfera digitală și a pasiunii pentru artă, Dr. Vlad a căutat o modalitate de a împreuna cele două încă din facultate. Astfel, căutarea soluției l-a adus la o colaborare cu dl. Petri Cristian, tehnician dentar cu pasiuni și idei asemănătoare. Din 2019 a învățat sub îndrumarea lui și a echipei sale de tehnicieni și medici în cadrul clinicii Oral Design din Cluj-Napoca, unde își desfășoară activitatea de medic stomatolog în prezent, cercetând și forțând limitele digitalului în stomatologie. Între timp a devenit Key Opinion Leader pentru Dentotal Protect în ceea ce privește scanarea intraorală și desfășoară cursuri cu hands-on la nivel național pentru medicii stomatologi ce vor să se alăture proteticii digitale sau care au făcut-o deja și doresc să afle noutăți și tips&tricks pe această temă.

Dr. Vlad participat la numeroase cursuri și workshop-uri naționale și internaționale de specializare în domeniul esteticii dentare și a lucrărilor protetice folosind atât protocol clasic cât și digital.

În timpul liber, Vlad participă la organizarea și desfășurarea activităților din cadrul Organizației Tinerilor Medici Dentiști din România, este pasionat de ciclism și artă, în special muzicală, fiind de asemenea toboșar în propria trupă rock din Cluj-Napoca.

Orar Clinica