• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33

BACK TO SCHOOL cu dințișorii aliniați!

Stomatologie Pediatrică și Ortodonție pentru Copii și Adolescenți Aparat Dentar copii Cluj Napoca Manastur Oral Design Clinic

1 din 2 copii are nevoie de aparat dentar!

Studiile arată că 1 din 2 copii are nevoie de aparat dentar, cu atât mai mult cu cât, pe măsură ce înaintăm în vârstă, a avea dințișorii strâmbi nu este doar o problemă estetică, ci mai ales una de sănătate. Menținerea sănătății orale a copilului tău este esențială pentru ca acesta să aibă un an școlar productiv.

Cu toate că nu există o vârstă exactă la care copiii trebuie să meargă la ortodont, cei mai mulți medici stomatologi recomandă ca această rutină să înceapă de la 7 ani. Identificarea din timp a problemelor ortodontice va asigura eficiența tratamentului din moment ce cavitatea bucală și dentară se află încă în dezvoltare.

Dințișorii strâmbi favorizează apariția cariilor care astfel sunt greu de depistat, dar pot duce și la afecțiuni digestive cauzate de masticația defectuoasă sau la probleme de pronunție a unor cuvinte.Din aceste motive, descoperirea în faze incipiente prin consult ortodontic și urmare a tratamentelor cu aparate dentare pentru copii, reprezintă o necesitate.

50% reducere la Oral Design Clinic

Beneficiază acum de 50% reducere la consultația complexă ortodontică pentru copii, menționând codul „SMILE” sau campania „BACK TO SCHOOL” în momentul programării.

Programează-te acum la un control ortodontic cu cei mici, iar dințișorii lui rebeli vor fi perfect aliniați cu ajutorul specialiștilor Oral Design Clinic!

Stomatologie Pediatrică și Ortodonție pentru Copii și Adolescenți Aparat Dentar copii Cluj Napoca Manastur Oral Design Clinic

Aparat dentar & Clear Aligners

Chiar dacă nu te-ai născut cu un zâmbet perfect, cu ajutorul ortodonției moderne poți obține o dantură frumoasă și sănătoasă, indiferent de vârstă!

Tratarea cariilor - Odontologie

Acordă importanță controalelor periodice la medicul stomatolog, pentru a preveni apariția cariilor sau a le surprinde într-un stadiu cât mai incipient.

Articole similare