• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33

“Un prim pas pentru un zâmbet sănătos”

Phillips Sonic Care
 

Dragi pacienți și prieteni ai Oral Design Clinic,

Suntem încântați să vă prezentăm un concurs special care să vă încurajeze să acordați o atenție deosebită igienei orale și să vă premieze în același timp. La Oral Design Clinic, suntem dedicați să vă ajutăm să vă mențineți zâmbetul sănătos și strălucitor. De aceea, vă oferim oportunitatea de a câștiga o periuță de dinți electrică sonică Philips Sonicare ProtectiveClean HX6807/28 și o consultație stomatologică gratuită în clinica noastră.
 

Cuprins

 

Despre Produs

Periuța de dinți Philips Sonicare ProtectiveClean HX6807/28 este un veritabil ajutor în menținerea unei igiene orale impecabile. Cu 62000 de mișcări pe minut și tehnologia sonică avansată Philips Sonicare, aceasta mobilizează apa între dinți, desprinde și îndepărtează placa bacteriană pentru o curățare excepțională. În plus, dispune de un mod de curățare și două intensități, este echipată cu un senzor de presiune care emite un sunet intermitent delicat pentru a vă reaminti să reduceți presiunea, protejând astfel dinții și gingiile. De asemenea, tehnologia BrushSync vă anunță când este timpul să înlocuiți capul de periere. Acest produs este ideal pentru persoanele cu dinți sensibili, lucrări ortodontice sau dentare, având grijă să nu deterioreze aceste zone. În plus, capul de periere W2 Optimal White, asigură alberea dinților în numai o săptămână, eliminând petele de suprafață.
 

Importanța igienei orale

Igiena orală adecvată reprezintă un aspect esențial pentru sănătatea generală și pentru menținerea unei danturi sănătoase. Cu toate acestea, adesea subestimăm importanța igienei orale și impactul negativ pe care o poate avea asupra sănătății noastre. Caria dentară și boala parodontală sunt doar câteva dintre afecțiunile dentare care pot fi prevenite printr-o igienă orală corespunzătoare.
 

Detalii Concurs

La Oral Design Clinic, suntem dedicați să vă ajutăm să aveți o igienă orală adecvată și să vă bucurați de un zâmbet sănătos și strălucitor. În acest sens, am pregătit un concurs special pentru voi. Aveți șansa de a câștiga o periuță de dinți electrică sonică Philips Sonicare 3100 și o consultație stomatologică gratuită în clinica noastră.
 

Înscriere

Pentru a vă înscrie în concurs, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, vă invităm să urmăriți pagina noastră de Instagram, @oraldesigncliniccluj, unde veți găsi sfaturi și informații utile despre igiena orală și serviciile noastre stomatologice de înaltă calitate. Următorul pas constă în etichetarea unui prieten sau a unei prietene în secțiunea de comentarii a postării noastre despre concurs. Puteți să vă înscrieți de mai multe ori, etichetând persoane diferite, pentru a vă crește șansele de a câștiga. Acest lucru vă oferă oportunitatea de a împărtăși importanța igienei orale cu cei dragi și de a-i încuraja să acorde o atenție sporită sănătății dentare. Nu uitați să distribuiți postarea concursului în mod public în story-ul vostru. Asigurați-vă că ne dați tag (@oraldesigncliniccluj) pentru a ne permite să vedem și să apreciem story-ul vostru. Împreună, putem răspândi informații valoroase despre igiena orală și putem încuraja mai multe persoane să se alăture comunității noastre de iubitori de zâmbete sănătoase. Concursul este deschis tuturor celor care urmează pagina noastră pe Instagram și care locuiesc în România. Este un eveniment gratuit și nu implică nicio obligație de cumpărare. Câștigătorul va fi ales la întâmplare și va fi anunțat pe data de 13 iulie 2023. Mult succes!
 

Concluzie

Ne dorim ca fiecare dintre voi să aibă o sănătate orală impecabilă și un zâmbet pe măsură. Prin acest concurs, sperăm să vă inspirăm să acordați o atenție mai mare igienei orale și să vă oferim ocazia de a experimenta eficiența periuței de dinți Philips Sonicare ProtectiveClean HX6807/28. Vă așteptăm cu drag să participați la concurs și să vă bucurați de o consultație stomatologică gratuită la clinica noastră. Mult succes și să aveți grijă de zâmbetul vostru!
 

Articole similare