• Stomatologie Cluj Napoca
  • Cluj Napoca, Str. Câmpului, nr. 33
Home/Dr. Radu Câmpeanu
Dr. Radu Câmpeanu Medic specialist chirurgie dentoalveolară maxilo facială Oral Design Clinic Cluj Napoca

Dr. Radu Câmpeanu

Medic specialist chirurgie dentoalveolară
  • Phone:
  • Office:
  • Email:

Scurtă descriere

Dr. Radu Câmpeanu a absolvit facultatea de stomatologie la Timișoara în 2007. Din 2008 începe activitatea în cabinetul propriu din orașul Deva. 

Timp de 4 ani practică stomatologie generală. În această perioadă, participă la diverse cursuri în țară pe teme legate de protetică, odontologie sau endodonție. 

În 2011, susține examenul de Rezidențiat la Cluj-Napoca și decide să urmeze specialitatea de Chirurgie Dento-Alveolara. Pe parcursul studiilor și ulterior, participă și la diverse congrese în țară și în străinătate, precum și la workshopuri dedicate chirurgiei și implantologiei, cum ar fi cele susținute de Dr. Frank Zastrow sau Prof. Dr. Angelo Troedhan.

Pe parcursul rezidențiatului și ulterior, continuă să lucreze în Deva, dar și în Cluj, unde, în afară propriului cabinet colaborează cu AI Dent Center între 2017-2018. 

În 2019, devine lider de opinie K3 Pro și susține primul curs legat de chirurgia ghidată pe acest tip de implant. Tot în 2019, începe activitatea la Oral Design Clinic unde muncește și în momentul de față.

Orar Clinica