ȘANTA Andrei
Dr. ȘANTA Andrei
Medic specialist
Educatie

A absolvit in 2010 Facultatea de Medicină Dentară ”Carol Davila” București. Ulterior, a ales să se specializeze ca medic ortodont în Cluj-Napoca, orașul lui de suflet.

Începând cu 2012, a tratat pacienți în Zalău și Bistrița, iar din 2015 a colaborat cu mai multe clinici de top din Cluj Napoca. Până acum, a tratat cu succes peste 200 de pacienți, cu diferite patologii ale mușcăturii, probleme estetice sau cu nevoie de tratament ortodontic pregătitor pentru reabilitări protetice.

Dr. Andrei Șanta folosește întreg arsenalul existent de aparate și dispozitive ortodontice, de la aparate autoligaturante, minișuruburi și sisteme complexe de ancoraj scheletic la aparate linguale și alignere.

Certificari

Încă din timpul rezidențiatului și-a dorit să se perfecționeze și a urmat mai multe cursuri, printre care cele organizate de Dr. Larry Brown, Prof. Watted, Prof. Robert Williams, Prof. Jeffrey Okeson, Prof. Daniele Manfredini.

În cadrul patologiei ortognate, colaborează cu succes cu mai mulți medici chirurgi din Cluj-Napoca, București și Sibiu.

Este pasionat de domeniul TMD (disfuncție temporo-mandibulară) și s-a specializat în diagnosticul și tratamentul acestor probleme pentru a trata mai eficient pacienți cu dureri în zona cap-gât.

Limbi straine cunoscute
engleza, franceza
Program medic
Luni
10:00 - 16.00
Marti
9:30 - 16.00
Miercuri
9:30 - 16.00

Contact Us

Telefon
0364 918
+ 40 771 61 05 01
Email
Adresa
Str. Câmpului, nr. 33