Echipa

PETRI Cristian
PETRI Cristian
ThD

S-a născut în anul 1978 în inima Transilvaniei. A absolvit tehnica dentară în anul 1999 în Cluj-Napoca unde și-a început ucenicia, după care a lucrat în laboratoare din America și Germania, specializandu-se  pe lucrări scheletate, telescoape și protetică pe implanturi.

Și-a continuat studiile la Danube University Krems. Pe lângă aceasta, a urmat cursurile organizate de: Masimiliano Trombin, MDT; Achim Ludvig, MDT; Haristos Girinis, MDT; Nondas Vlachopoulos, CDT; Uwe Gehringer, MDT: Thomas Sing, MDT; Jan Langner, MDT; Sensei Shigeo Kataoka, MDT.  Începând cu anul 2002, deține propriul laborator dentar în Cluj-Napoca, iar din 2011 se axează pe reabilitări complexe, estetică, minim-invazivitate și funcție.

Începand cu  2011, susține cursuri de specialitate in Romania dar si in alte tari, publica articole în reviste naționale și internaționale precum: Dental Target, Dental Dialogue, Das Dental Labor, Spectrum Dialogue, Labline Magazine, Quintessence, Reflex, CAD/CAM International.

 

A primit cateva premii nationale si internationale  printre care amintim:

  • În 2005, Premiul Dental Progress / Lichtenstein.
  • În anul 2014 Premiul I în colaborare cu Dr. Silvana Canjau-Post "Terapia minimă invazivă - soluția la un rezultat estetic și funcțional", Congresul Internațional de Dentist Esthetic, București, România.
  • În 2017 împreună cu dr. Ionut Branzan au fost câștigătorii premiului "Excelența în protetică" (Zerodonto - AIOP, APS, JPD), Italia.
  • În 2018, Cristian Petri a fost invitat sa devina membru al prestigiosului grup Oral Design de către fondatorul Willi Geller și este proprietarul primului Centru Oral Design din România.

 Este co-fondator și președinte al Dental Initiative România, o asociație non-profit cu caracter educațional.

Este, de asemenea, inițiatorul congresului TEAM din România.

SEMEREAN Gabriel
SEMEREAN Gabriel
ThD
POPESCU Paul
POPESCU Paul
ThD

A absolvit Facultatea de Medicina Dentara, specializarea Tehnica Dentara Cluj in 2007 si lucreaza in cadrul echipei Oral Design de 15 ani. A urmat cursuri de perfectionare sustinute de Nondas Vlachopaulos, Edris Rasta, Uwe Gehringer , Spiros Chatzigeargiou.

TRIPON Răzvan
TRIPON Răzvan
ThD

A absolvit initial  Facultatea de Arte si Design Cluj in 2008 , apoi si-a indreptat atentia spre Facultatea de Medicina Dentara, specializarea Tehnica Dentara, pe care a absolvit-o in 2012.  Colaborarea cu laboratorul dentar Oral Design Lab a inceput-o in timpul facultatii, ramanand aici pana in prezent.

TODEA Tudor
TODEA Tudor
ThD

A absolvit UMF Cluj Napoca specializare Medicina Dentara secția Tehnica Dentara în anul 2012.

A început primul contact cu aceasta meserie încă din anul 1 realizând practica în laboratorul    Dr. Mazen. După absolvire s-a angajat în clinica Nervadent unde a avut de învățat bazele tehnicii dentare analogice cât și colaborarea dintre Dr și Tehnician.

În noiembrie 2013 s-a angajat în laboratorul Artchrys condus de Tehnician Cristian Petri. Și-a pus bazele morfologiei analogice, iar apoi specializandu-se în modelarea digitala folosind programele de design 3Shape și Exocad. În același timp începe realizarea lucrărilor de ceramica presata, lucrări pe care s-a specializat pana în prezent. Din 2016 abordează noi tipuri de lucrări structuri complexe pe împlante realizate digital. În 2018 începe realizarea ghidurilor chirurgicale în atenta colaborare cu dr chirurg. Din 2019 începe activitatea ca lector asistent împreună cu Cristian Petri.

A urmat cursuri de specializare a tehnicianului Nondas Vlachopoulos, editile congresului Team, cât și specializare în CAM Milbox realizata de Christian Baroni.

În prezent activează în laboratorul ORAL DESIGN LAB.

SEKELY Edina
SEKELY Edina
ThD

A absolvit Facultatea de Medicina Dentara, specializarea Tehnica Dentara Targu Mures  in 2013 si de atunci face parte din echipa Oral Design Lab.

In momentul de fata a ajuns sa se ocupe de mai multe etape ale lucrarilor  : wax up analog si digital, gutiere, ceramica.

Din dorinta de a se dezvolta pe plan profesional a participat  de-a lungul anilor la mai multe cursuri ai unor tehnicieni dentari renumiti: Uwe Gehringer, Nondas, Spiros Chatzigeargiou, organizate in cadrul evenimentul annual TEAM.

LORAND Tobias
LORAND Tobias
ThD

A absolvit Facultatea de Medicina Dentara, specializarea Tehnica Dentara Cluj in anul 2018  si lucreaza in cadrul laboratorului Oral Design din 2019 , ocupandu-se cu realizarea protezelor fixe si mobilizabile.  Pe viitor isi doreste sa se perfectioneze si in realizarea acestora pe partea digitala.

GEORGHIEȘ Ioana
GEORGHIEȘ Ioana
Asistent medical
UNGUR Iulia
UNGUR Iulia
Front office
SZILAGYI Ildiko
SZILAGYI Ildiko
Front office

Contact Us

Telefon
0364 918
+ 40 771 61 05 01
Email
Adresa
Str. Câmpului, nr. 33